Kolekce Gorenje Simplicity pro jednodušší život

Životní styl a kuchyňské návyky se vyvíjejí, stejně jako způsob, jakým zařizujeme svoje kuchyně. Odpovědí na každodenní úkoly dnešních dní je kolekce kuchyňských spotřebičů Gorenje Simplicity. Spojuje promyšlený design, moderní technologie a uživatelsky přívětivé funkce, které zjednodušují každodenní rutinu a přinášejí do života pohodu. Od vaření přes chlazení až po mytí nádobí.

Kolekce Gorenje Simplicity pro jednodušší život

Designová kolekce spotřebičů Gorenje Simplicity v tajemné černé nebo čistě bílé barvě si vás podmaní moderním vzhledem a čistými liniemi. U okouzlení na první pohled ale určitě nezůstane – za elegantním kabátkem se ukrývají adaptivní technologie, které se přizpůsobí vašim návykům i automatické funkce, které „SE“ jednoduše místo vás o všechno postarají, abyste měli víc ze života.

Ovládat tyto nové spotřebiče také není žádná věda – podle konkrétního modelu klasicky knoflíky, tlačítky nebo intuitivně pomocí dotykového displeje a také na dálku přes mobilní zařízení a aplikaci ConnectLife, která nabídne i další dodatečné funkce, inspiraci i tipy jak třeba ještě víc ušetřit. Portfolio zahrnuje trouby, indukční a sklokeramické varné desky, chladničky, mikrovlnné trouby a odsavače par.

Kolekce Gorenje Simplicity pro jednodušší život

Snadné vaření

Velká sešlost a hodně jídla – to si žádá také větší hrnce a pánve. Indukční varné desky Gorenje se mohou pochlubit prostornou varnou plochou s integrovanými senzory v každé plotýnce – senzory automaticky detekují polohu a velikost hrnce, aby bylo vaření co nejjednodušší. Stačí dotyk a funkce BridgeZone propojí dvě varné zóny za sebou do jedné velké, abyste mohli vařit nebo grilovat i v rozměrném pekáči.

Kolekce Gorenje Simplicity pro jednodušší život

Pečení s inspirací

Jednoduše otočte knoflíkem nebo ovládejte dotykem prstu a pečte jako profesionál podle svých zkušeností. Nebo se nechte vést automatickými programy, které jsou ověřené šéfkuchaři a samy nastaví optimální teplotu i dobu pečení. Adaptivní funkce AdaptTech si zapamatuje běžně používaná nastavení, aby bylo příště všechno ještě jednodušší. Ať už v kuchyni teprve začínáte, nebo jste zapálený foodie, výsledek bude pokaždé perfektní. Unikátní klenutý vnitřek trouby se totiž postará o dokonalou cirkulaci vzduchu, a tedy i rovnoměrně propečený pokrm. A za skvělou pizzou už nemusíte do Itálie – speciální program Pizza a mimořádný teplotní rozsah trouby až do 300 °C je zárukou skvělých italských specialit, které připravíte u vás doma.

Kolekce Gorenje Simplicity pro jednodušší život

Inteligentní technologie chlazení

Jak často otevíráte chladničku? V průměru to bývá 15-20 krát denně. Technologie AdaptTech si zapamatuje vaše návyky a inteligentně upraví chod chladničky – ještě dřív, než ji otevřete, sníží teplotu o 2-3 °C. Stejně tak jde snížit teplotu před nebo po vložení velkého množství potravin, aby zůstaly déle čerstvé a nemuseli jste zbytečně jídlem plýtvat.

Bezproblémové mytí nádobí

O jednodušší život se zaslouží i nové myčky nádobí se senzorovou technologií, která automaticky upravuje mycí programy. I dávkování mycího prostředku je jednoduché – vydrží zhruba na měsíc optimalizovaného provozu, kdy si myčka s funkcí SmartDosing sama vezme jen to skutečně potřebné množství. Účinné sušení zaručuje speciální ventilátor, který odvádí horkou páru a úsporné dosušování při pootevřených dvířkách s přirozenou výměnou vzduchu.

Kolekce Gorenje Simplicity pro jednodušší život

Adaptivní osvětlení

Je dobré, když někdo přemýšlí, jak kuchyňské práce ještě víc zjednodušit. Odsavač par Gorenje Simplicity je vybaven senzorem AdaptLight, který rozpozná, že se někdo nachází před varnou deskou a automaticky rozsvítí světlo. Vše další ovládáte pouhým dotykem prstu – jemným tahem prstu po posuvníku nastavíte potřebnou úroveň odsávání a také intenzitu světla. Inovativní parametrický systém odsávání účinně odsává páru, kouř i pachy, aniž by vás odsavač zbytečně rušil.

Více informací: cz.gorenje.com

Zdroj foto: GORENJE

Související příspěvky